(VIDEO) SKANDAL U ITALIJI: Saigrač našeg reprezentativca pljuvao sudiju!

Autor:

Sport

31.01.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rome poniženi su u četvrtfinalu Kupa Italije, jer su u Firenci izgubili od domaće Fjorentine sa čak 7:1, što je najubedljiviji poraz "vučice" još od onog protiv Mančester junajteda u Ligi šampiona, koji je istim rezultatom slavio aprila 2007. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Taj ishod mnogima je teško pao, Rimljani su pognute glave napuštali "Artemio Franki", dok blamažu nije mogao da podnese bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko, koji je u drugom poluvremenu meča napravio nezapamćen skandal!

Naime, fudbaler Rome je potpuno izgubio u trenutku kada je domaća ekipa vodila sa čak 4:1, pa je krenuo da žustro protestuje kod glavnog sudije Đanluke Manganjela. Uneo mu se u lice, tom prilikom je bio vidno iznerviran, a sve je kulminiralo kada ga je Džeko pljunuo!

Posle tog skandaloznog gesta napadač "vučice" je isključen i sasvim sigurno ga čeka drakonska kazna. Ovime je samo nastavljen haos u Romi, koja je ove sezone daleko od vrha, gde se nalazila prethodnih sezona, pa je čeka velika borba za plasman u Ligu šampiona.

Da podsetimo, jedini gol za Rimljane na meču u Firenci dao je naš Aleksandar Kolarov, i to na spektakularan način, sa nekih 25 metara, dok su Fjorentini veliki trijumf doneli trostruki strelac Kjeza, potom Simeone, koji je dao dva gola, dok su se Benasi i Murijel po jednom upisali u strelce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading