Partizan se do kraja februara "trese" zbog Gomeša

Autor:

Sport

01.02.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš vratio se treninzima na pripremama u Beleku nakon blaže povrede, ali njegov ostanak u klubu je i dalje pod znakom pitanja, prenosi "Mocart sport".

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš

Zaključivanjem prelaznog roka u Evropi jasno je da Rikardo Gomeš neće nastaviti karijeru na Starom kontinentu. Međutim, to ne znači da napadač sa Zelenortskih Ostrva ne može napustiti redove Partizana ove zime, s obzirom na to da u drugim krajevima sveta (prim. aut. Bliski istok i Kina) transfer period još traje.

Ponuda iz Saudijske Arabije je bilo, a kako se spekuliše, uprava Partizana odbila je tri miliona evra od neimenovanog arapskog kluba za usluge Rikarda Gomeša. Međutim, postoji mogućnost da do 4. februara, do kada traje prelazni rok u toj zemlji, stigne i jača ponuda za robusnog napadača, što uprava crno-belih možda neće moći da odbije.

Prodaja Marka Jankovića, koji je juče pojačao SPAL, nije dovoljna da klub "zakrpi" sve izdatke, pa su u Partizanu sada na iskušenju - prodati najboljeg strelca za veliki novac ili funkcionisti nekako do leta.

Takođe, Gomeš je tražen i u Kini, gde prelazni rok traje do 28. februara, pa se ne isključuje mogućnost da završi i u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Gomeš je ove sezone postigao 14 pogodaka u svim takmičenjima za Partizan, a letos je pojačao ekipu iz portugalskog Nasionala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading