Simić otkrio razlog dobre atmosfere u crveno-belom taboru!

Autor:

Sport

02.02.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od deset igrača koji su prošli omladinsku školu Crvene zvezde i sada se nalazi na zimskim pripremama jeste Veljko Simić, krilni napadač vratio se prošlog leta na Marakanu. Simić smatra da u timu sve štima jer su većina Zvezdina deca, a ostali poštuju i uče kako da vole klub.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

Period prilagođavanja je iza njega, a pripreme za prolećni deo sezone i napad na oba trofeja su za Simića prve prave sa crveno-belim prvotimcima.

- Tako je, imao sam jedne sa 17-18 godina kod trenera Roberta Prosinečkog, ali ovo su prve da sam član prvog tima. Stvarno sam zadovoljan, sve protiče kako treba. Konačno sam ostvario snove povratkom u Crvenu zvezdu, sve je krenulo odlično od prve utakmice na gostovanju Voždovcu, pa nadalje. Nastaviću još da radim još jače, uvek sam motivisan da se dokazujem i dalje- rekao je Simić.

Ekspedicija šampiona Srbije tačno je na polovini boravka u Antaliji.


- Sve ide jako dobro, imamo vrhunske uslove za rad u Turskoj i nemamo na šta da se požalimo. Odradili smo dobro prvu fazu na Kipru, gde je akcenat bio više na fizičkoj pripremi. Sada smo intenzivnije ušli u rad sa loptom, sve protiče po planu i mislim da se to i vidi na utakmicama- rekao je Simić.

Posebno je apstrofirao to Zvezdina deca, koja su već prošla kroz mlađe selekcije ili su sada priključena, čine veliki deo ekipe.
RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- To je pun pogodak, znači da se dobro radi u omladinskoj školi jer se konstantno priključuju mladi igrači. Zvezda uvek ima mlade igrače koji su u stanju da iznesu zahteve prvog tima. To je i ključno i za pravu atmosferu koja vlada među nama. Svi znamo šta je Crvena zvezda, a i momci koji su došli kao pojačanja stvarno vole Crvenu zvezdu i to se vidi i u svlačionici, i na utakmicama- rekao je Simić.


Crveno-beli imaju maksimalan učinak, upisali su tri trijumfa na pripremama uz gol-razliku 13:1, a sledeću proveru imaće ove subote od 15:00 časova protiv Ludogoreca.

- Čeka nas jako dobar, kvalitetan rival. Već smo imali jednu ozbiljniju proveru protiv Austrije iz Beča, a Ludogorec je još jači protivnik. Rezultat nije primaran u ovom mečevima, glavni cilj je da taktičke zamisli sa treninga prenesemo na utakmice. Ipak, uvek je lepo kada pobeđujemo zbog samopouzdanja i još pozitivnije atmosfere- zaključio je Simić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading