Niko ne želi da odustane: Potraga za Salom nastavljena!

Autor:

Sport

03.02.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski fudbaler Emilijano Sala nestao je iznad Lamanša prilikom leta iz Nanta za Kardif, gde je krenuo na potpisivanje ugovora sa članom Premijer lige. Potraga za Salom je trajala nekoliko dana, a nakon što ona nije dala željene rezultate odustalo se od dalje potrage za njim. Međutim, potraga je ponovo pokrenuta u režiji njegovih najbližih.

Potraga se nastavlja!

Ipak, nada da je još uvek živ postoji, navijači kao i igrači Kardifa na svakom meču igraju za njega, a niko ne želi da prihvati tužne vesti. Bilo je dosta emotivno tokom utakmice njegovog bivšeg kluba Nanta, a mnogi klubovi širom sveta pružaju podršku Sali.

U međevremenu je počela i podvodna potraga za njim i pilotom Davidom Ibotsonom, tačnije njihovom letelicom, prenosi Bi-Bi-Si.

Kako se navodi brod je stigao na kanal Lamanš i u nedelju ujutru je počela potraga. Tu je i privatni brod sa sonarom. Javna potraga će trajati tri dana, dok će privatna da traje sve dok se avion ne pronađe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading