CRNE SLUTNJE SE OBISTINILE: Pronađen avion nestalog fudbalera!

Autor:

Sport

03.02.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna istraga je urodila plodom... Porodica Emilijana Sala obaveštena je da je avion koji je prevozio nestalog fudbalera pronađen.

Crne slutnje su se obistinile... Avion je pronađen na dnu kanala i sada je poznata sudbina igrača koji je trebalo da obuče dres Kardifa, ali to nije stigao da uradi. Gotovo je sigurno da su on i pilot nastradali u ovoj stravičnoj nesreći.

Porodica je obevestila medije da je brod pronašao delove aviona koji je pre nešto više od 10 dana nestao. Sala je prešao iz Nanta u Premijer ligu, vratio se u ovaj grad da se oprosti sa saigračima i kako sada stvari stoje tragično nastradao...

Bilo je najavljeno da će javna agencija tragati za avionom tokom naredna tri dana, a da će onda biti nastavljena privatna potraga.

Međutim, letelica je pronađena tek nešto više od dvanaest sati pošto je podvodna istraga pokrenuta i to u dubinama Engleskog kanala. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading