Ben - čovek koji ne razmišlja kao stranac u srpskom fudbalu

Autor:

Sport

05.02.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fardu Ben je igrao sezonu iz snova... Bilo je bogatih ponuda, ali je Crvena zvezda rešila da odbije sve. Ovaj napadač pokazao je šta znači biti privržen klubu.

RepublikaFoto: Starsport
El Fradu Ben

- Ponuda je stigla ali se nisam mnogo obazirao – otkriva Ben. - Već sam rekao, ako klub bude zadovoljan, onda možemo da razgovaramo. Kada Zvezda odbije ponudu i želi da me zadrži, ja nemam problem s tim. Od Zvezde zavisi da li ću otići ili ne. Fokusiran sam na pripreme i nastavak sezone. Predstoji nam veliki izazov, osvajanje duple krune i potrebni su nam najbolji igrači kako bismo ostvarili ciljeve i onda ponovo pokušali da se plasiramo u Ligu šampiona. Srećan sam ovde, lepo mi je u Zvezdi i to je najvažnije - rekao je Ben za "Novosti".

On uživa što su navijači oduševljeni njegovim partijama.

- Za mene je to bila najbolja polusezona u karijeri. Saigrači mi mnogo pomažu i zbog njih igram ovako dobro. Tim veruje u mene, podrška trenera Milojevića je maksimalna. Uz sve to, imam slobodu na terenu, što je za mene veoma važno. Spremam se da na proleće budem još bolji. Imamo i nove fudbalere, odlični su, dobro se uklapaju. Ovde u Antaliji su sjajni uslovi, već se vide rezultati u prijateljskim utakmicama, tako da sve teče po planu - zaključio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading