JAKA PORUKA - Jović: Srbija uvek na prvom mestu!

Autor:

Sport

05.02.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović ove sezone igra u velikom stilu! Hoće ga pola Evrope, a mladi napadač ima jaku poruku za sve u Srbiji. Za njega je nacionalni tim na prvom mestu.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football

- Želim da igram za reprezentaciju Srbije i trudim se da mesto u A timu zaslužim igrom. Da to ne bude zbog loše igre nekog drugog, ili zato što igra u manje poznatom klubu. Verujem da ima mesta za sve nas kojima je Srbija u srcu, kao što je do sad bilo - rekao je mladi napadač za "Sportski žurnal".

U junu ove godine u Italiji i San Marinu se igra Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije, a kako je Jović bio najbolji strelac u kvalifikacijama ekipe Srbije, nameće se pitanje da li će naći na tom turniru ili će biti na raspolaganju A timu.

- To nije moja odluka, ali bih voleo da budem član ekipe na EP za mlade. Za mene je Srbija uvek na prvom mestu - poručio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading