NOVI TREND: Srpski fudbaleri odlaze u Hrvatsku da ožive karijere!

Autor:

Sport

07.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin u zagrebačkom Dinamu bila je misao koju niko nije smeo da sprovede u delo. A onda je Komnen Andrić (23) zadužio dres "modrih" kao bivši kapiten Intera iz Zaprešića, hrvatskog kluba u kojem je izgradio ime. Poslednji u nizu, u jedva mesec dana, naših fudbalera koji su stigli u Hrvatsku da igraju je Milan Milanović (27), nekadašnji junior Zvezde, koji kao defanzivac nije našao sreću u Italiji, pa će biti na probi u Istri sa ciljem da se nametne i potpiše ugovor.

RepublikaFoto: instagram.com/dinamozagrebfp
Komnen Andrić pokrenuo lavinu

A oni nisu izuzetak u rušenju tabua. Inter je zamenu za Andrića našao u još jednom Srbinu, iskusnom napadaču Andriji Kaluđeroviću (31). Nekadašnja udarna igla Crvene zvezde izjavio je da u Hrvatsku dolazi da igra kako bi bio bliže porodici, jer je prethodno nastupao za indijski Delhi dinamos. Međutim, sva je prilika da se proslavljeni špic otisnuo put Hrvatske kako bi oživeo karijeru i možda otpevao labudovu pesmu na terenu.

Praktično istovremeno u Zaprešić dolazi i nekadašnje Zvezdino dete Ivan Tatomirović (30). U finišu prelaznog roka u Lokomotivu iz Zagreba stigao je i Đorđe Rakić (33), još jedan bivši napadač aktuelnog prvaka Srbije. Njegova priča je slična, seli se iz daleke Kine kako bi u komšiluku još jednom skrenuo pažnju od zaborava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
drago

25.02.2019 00:48

Toga kod vas nema, kako bi rekao Dacic. Haha toliko o tome