DVA CRVENA KARTONA: Nervozni Partizan se namučio protiv Mladosti iz Doboja

Autor:

Sport

07.02.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su uz dosta muke, i tek u drugom poluvremenu uspeli da slave u poslednjoj utakmici na pripremama u Turskoj. Crno-beli su bili bolji od ekipe Mladosti iz Doboja - 2:0.

RepublikaFoto: partizan.rs

Trener Zoran Mirković će imati mnogo posla u nastavku sezone. Nije tim iz Humske blistao na ovom meču. Bilo je potrebno dosta vremena da se probije odbrana rivala. I ovoga puta imali su crno-beli dosta problema pred protivničkim golom.

Brava je otključana tek u nastavku. Sa bele tačke je bio precizan Rikardo Gomeš (75. minut), dok je trijumf overio Marković golom posle prekida. 

Partizan je nastupio u sastavu: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valiente, N. Miletić, Кosović, Zdjelar, Zakarić, Stevanović, Nikolić, Gomeš.

I na ovom susretu se videlo koliko su crno-beli nervozni. Crvene kartone su zaradili Nikolić i Rikardo. Partizan se u petak vraća u Beograd, a ostaje da se vidi da li će do kraja prelaznog roka biti pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading