Fudbalska planeta se oprostila od Emilijana Sale!

Autor:

Sport

08.02.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri i klubovi širom sveta oprostili su se od Argentinca Emilijana Sale, čije beživotno telo je izvučeno sa dna Lamanša posle pada aviona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači se oprostili od Emilijana Sale

Britanska policija potvrdila je da je identifikovano telo posle obukcije i da su nalazi pokazali da je Salino, posle čega je poslednji pozdrav uputio Kardif, klub za koji je potpisao u transferu iz Nanta za 17 miliona.

- Zauvek će biti u našim mislima. Sa velikom tugom podneli smo poslednju vest. Saučešće porodici - navodi se u saopštenju velškog kluba.


Na društvenim mrežama oglasili su se i Real Madrid, Mančester Junajted, Boka Juniors, Benfika, Inter, Lacio, Porto, Valensija, Barselona, Ajaks, Milan, Čelsi, Liverpul, Nant i mnogi drugi, kao i fudbaleri Kilijan Mbape, Serhio Aguero, Korentin Toliso, Mesut Ozil, Miši Batšuaji, Iker Kasiljas, Vejn Runi, a posebno upečatljiva je poruka Salinog bivšeg saigrača iz Nanta Aleksandra Bedoje "Počivaj u miru brate. Svi te volimo. Uvek u našim srcima".
Emilijano Sala

Avion, u kome su bili pilot Dejvid Ibotson i Sala, srušio se 21. januara prilikom leta ka Kardifu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading