Dobra i loša vest iz Barselone

Autor:

Sport

08.02.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća i nesreća idu pod ruku...Barem bi tako mogao da se opiše dan ekipe sa "Nou Kampa", pošto su objavili jednu lepu vest ali i jednu koja se neće svideti navijačima Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Prvo ćemo napisati lepu vest, koja se ranije i pojavila.

Samjuel Umtiti se vratio na trening posle povrede kolena. Spekulisalo se da bi Francuz zbog te povrede mogao i da završi karijeru, ali bismo na terenu mogli da ga vidimo već kroz jedanaest dana, kada njegova ekipa igra protiv Liona u Ligi šampiona (19. februar).

Sada dolazi ona loša vest... Klub je potvrdio da je vezita Artur Melo doživeo povredu zadnje lože i da ga čeka pauza.

Brazilac, koji se ustalio u postavi "Blaugrane", van terena će provesti oko tri do četiri nedelje.

To znači da će se na teren vratiti početkom marta, propustiće duele sa Bilbaom, Valjadolidom i Seviljom u ligi, kao i sa Lionom u Ligi šampiona, dok ga najverovatnije u timu neće biti i za revanš meč polufinala Kupa kralja sa madridskim Realom.

Mogao bi da se nađe u timu za četvrti "El Klasiko", verovatno i poslednji ove sezone, koji je u okviru Primere na programu drugog marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading