Evropska Zvezda pobedila evropski Maribor!

Autor:

Sport

08.02.2019

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i petu uzastopnu pobedu na pripremama u Turskoj pa se tako bez poraza vraćaju u Beograd i nastavljaju pohod na domaće trofeje. Vezista crveno-belih Veljko Simić istakao je da je jako bitno što je tim pokazao da može da igra i sa evropski zrelim timovima.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

- Drago mi je što smo neporaženi na pripremama. Možda smo slabije ušli u duel sa Mariborom, ali smo u nastavku delovali dosta bolje, zaigrali našu igru i stigli do pobede - započeo je Simić.

Prisetio se i početka priprema, odnosno svega što je ekipa uradila u toku zimske pauze.

- Odradili smo na Kipru ozbiljan posao, radili na snazi, ovde smo došli da se i taktički spremimo za nastavak sezone. Mislim da smo posle svih ovih utakmica uspeli i u tome tako da željno iščekujemo nastavak prvenstva i Kupa - rekao je vezista i ponovo se dotakao Slovenaca:

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić

- Prava evropska ekipa, vidi se da imaju iskustva igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Da li bih voleo njih u kvalifikacija? Pa, znate kako, mi gledamo sebe, pokušavamo da budemo spremni na sve i svakoga. Pre svega, čeka nas nastavak šampionata - zaključio je Simić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading