Objavljena imena izgorelih u Brazilu: ZBOG JEDNOG DETALJA HVATA POSEBNA JEZA

Autor:

Sport

09.02.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada su čak osmorica mladih fudbalera Flamenga izgubila život u požaru koji je zahvatio kompleks gde su boravili pojavila su se njihova imena, a posebnu jezu stvara što bi jednom od njih već u subotu bio rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika tragedija

U požaru su stradala desetorica igrača starosti od 14-15 godina, a još trojica su povređena i zbrinuta u bolnici, od kojih je jedan sa 40 posto opekotina po koži u kritičnom stanju.

Među osmoricom identifikovanih koji su preminuli nalazi se i ime Artura Vinisijusa (14), koji je u subotu trebalo da proslavi 15. rođendan sa familijom. 

Otkriven je i Atila Pasion (14), koga je Flamengo otkrio na turniru "Kopa Ziko", dolazi iz škole koju je pohađao Dijego Košta. Posle desetodnevne probe "rubronegri" su ga uzeli pod svoje. 

Među dečacima koji su izgubili život su i Kristijan Esmeiro (15) - golman, igrač koji je najviše obećavao, jedan od najtelentavnijih u generaciji, reprezentativac, kome je predviđana velika karijera, o čemu svedoči i podatak da su ga pratili i neki evropski klubovi, Bernard Pisete (15), Žorž Eduard(15), Pablo Enrike (14), Samuel Tomas Rose (15) i Vitor Isaias (14).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading