GRUJIĆ PAKUJE, HERTA POBEĐUJE: Vezista namestio pobedu, "srpski" Ajntraht pucao ćorcima u Lajpcigu!

Autor:

Sport

09.02.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Herte ostvarili su veliku pobedu na gostovanju ekipi Borusije iz Mehengladbaha. Naš reprezentativac Marko Grujić bio je asistent kod prvog gola svoje ekipe (3:0).

Marko Grujić

Novo kolu u Bundesligi donelo je mnogo uzbuđenja. Neočekivani rezultati, preokreti, bilo je svega, a udela u svemu tome imao je i naš Marko Grujić.

Herta je lakše nego što se očekivalo stigla do pobede od 3:0 protiv tima iz Mehengladbaha. Prvi gol viđen je u 30. minutu kada je Srbin asistirao, a nekadašnji napadač Čelsija Salomon Kalu matirao protivničkog golmana. Trijumf ekipe iz Berlina potvrdili su Ondrej Duda u 56. ondosno Davi Selke u 76. minutu meča.

Sa druge strane, Ajntraht čije boje brane Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović nije uspeo da upiše novu pobedu na teškom gostovanju u Lapcigu (0:0). Uzbudljivo je bilo u Dortmundu gde je domaća Borusija ispustila tri gola prednosti protiv Hofenhajma i uspela da izvuče "samo" bod (3:3), kao i u Frajburgu gde je istoimeni tim igrao 3:3 protiv Volfsburga koji je tri puta vodio, a na kraju umalo ostao bez bodova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading