"Grobari" će pobesneti: Fudbaleri Zvezde već smislili kako će proslaviti pobedu u derbiju!

Autor: Beogradski mediji

Sport

10.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se "večiti" derbi, a ulogu favorita ima Zvezda koju je imala i jesenas pred meč u Humskoj, ali je Partizan odigrao svoj najbolji meč u prvom delu sezone i bio bliži pobedi. Kpaiten crveno-belih Vujadin Savić je napravio osvrt na prethodni duel sa crno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Svi su očekivali da ćemo ubedljivo pobediti jesenas, ali je došlo do velikog pražnjenja kod nas. Čekao se meč sa Napolijem, a ja iako nisam igrao derbi zbog povrede, mesec dana sam bio rastrgnut zbog karata za Ligu šampiona- rekao je za beogradske medije Savić.

Partizan je odigrao verovatno meč sezone u Humskoj o kome se pričalo mesecima unazad.

- To je bilo nenormalno. Nisu oni kvalitetniji od nas, već smo se mi fizički i psihički ispraznili- objasnio je Savić za beogradske medije.

RepublikaFoto: Starsport

Kada je u pitanju naredni derbi, Savić ne samo da očekuje pobedu Zvezde, nego da se i sam upiše u strelce. Ima već smišljen i scenario proslave pogotka...

- Moja generacija igrala je četiri derbija, imamo pobedu i tri remija. Dva puta nam dolaze u goste, to je dobra prilika da pobedimo. Bitno je dobiti ih zbog prestiža. A, derbi je uvek derbi! Titulu kad osvojite, a niste pobedili u derbiju, ostaje gorak ukus. U derbiju kad bih dao gol?! Dres nikada ne bih skinuo. Ne volim to. Ograda 100 odsto! Sigurno bih se popeo- poručio je Savić.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading