Lazović srušio snove Mihajloviću o novoj pobedi

Autor:

Sport

10.02.2019

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pobede nad Interom (1:0), Bolonja je sa Sinišom Mihajlovićem na klupi odigrala nerešeno sa Đenovom 1:1 u 23. kolu Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Darko Lazović

Izostao je željeni trijumf, ali je Bolonja ipak posle 14 mečeva bez pobede uspela da veže dva bez poraza.  Posle ovog kola je 17. na tabeli Serije A sa 18 bodova.

"Grifoni" su ipak do kraja poluvremena uspeli da se vrate iz minusa. Pogrešili su igrači Bolonje u odbrani, a Lukas Lerager je  to kaznio i poslao loptu pod prečku za 1:1. S loptom ga je spojio srpski internacionalac Darko Lazović.

Imala je Đenova u nastavku nekoliko šansi za preokret, ali se domaćin odbranio. A igrači Bolonje imaju za čim da žale, jer su u finišu utakmice imali dve epohalne prilike za pobedu. U oba slučaja Danilo je bio u centru pažnje. Prvo je pogodio prečku, a potom 30-ak sekundi kasnije Radu je fantastičnom intervencijom zaustavio šut 34-godišnjeg defanzivca Bolonje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading