Junajted izabrao trenera!

Autor:

Sport

11.02.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Mančester Junajteda navodno je donela odluku da imenuje Ole Gunar Solskjera kao trenera za budućnost. Dakle, da mu ponudi "pravi" ugovor posle ove pozajmice iz Moldea. Kako piše San, odluka je doneta na nivou kluba, ali će se verovatno sve objaviti na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Suvlasnik Avram Glejzer je razgovarao sa Solskjerom posle trijumfa Junajteda nad Fulamom, a u sve što se sprema je navodno uveren i Džoel Glejzer.

Nije tajna da je menadžer Totenhema Maurisio Poketino bio prva meta Mančestera za ovaj posao, a Ed Vudvord je pokušavao da ga odvede na Old Traford za sledeću sezonu. Ali onda se dogodio Solskjer. Preuzeo je tim u decembru posle odlaksa Žozea Murinja, dobio je 10 od 11 utakmica, a imao je i remi protiv Barnlija. Na leđima ovih impresivnih rezultata podigrao je Mančester na četvrto mesto Premijer lige i trenutno drži jedno od mesta koje vode u Ligu šampiona. Mančester ima bod više od Arsenala i Čelsija.

Sa takvim rezultatima Solskjer je kupio veliko poverenje kod Uprave i jasno je da je prvi kandidat da ostane trajno na klupi Crvenih đavola. Dakle, da kraj pozajmice ne bude i njegov kraj na mestu trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Ako ovako nastavi, sve osim ostavljanja Solskjera na klupi Mančestera prkosilo bi zdravoj logici.

Solskjer je proglašen za najboljeg trenera u januaru 2019. godine i tako postao tek prvi menadžer Mančester Junajteda koji je dobio ovo priozanje još od Ser Aleksa Fergusona, koji je bio laureat za oktobar 2012. u sezoni kada su Crveni đavoli osvojili poslednju titulu šampiona Engleske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading