DAN KOJI SU NA "MARAKANI" ČEKALI DVE GODINE: Zvezdina "osmica" ima novog vlasnika!

Autor:

Sport

11.02.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić nije krio zadovoljstvo što je obukao dres srpskog šampiona. Bivši igrač BATE Borisova i nekadašnji kapiten novosadske Vojvodine zadužio je dres sa brojem osam, a ekipi Vladana Milojevića će se pridružiti na današnjem popodnevnom treningu.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić predstavljen na "Marakani"

Beloruskom šampionu na ime obeštećenja sleduje 1.300.000 evra, koje će biti isplaćeni u tri rate.

- Stvarno sam srećan što sam zadužio dres ovako velikog kluba. Jedva čekam danas da treniram sa njima i dočekam prvu utakmicu - bilo je prvo što je poručio Ivanić.

Šta je presudilo da sada obučeš dres Crvene zvezde?

- Želeo sam da napravim jedan iskorak u karijeri. Bitno je izabrati pravi trenutak, bilo je tako i kada sam potpisivao za BATE, osećao sam da sam spreman da obučem dres ovako velikog kluba - istakao je crnogorski reprezentativac.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Da li postoji određeni pritisak?

- Iskreno da kažem osećam taj pozitivan pritisak, ali sam apsolutno spreman i jedva čekam da zaigram - nastavio je Ivanić.

Na kojoj poziciji sebe vidiš u veznom redu?

- To je već stručnog štaba, na meni je da vredno treniram, a na šefu će odlučiti koju će mi ulogu dodeliti - kaže vezista.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Od velikog značaja će biti i to što će mu saigrač ponovo biti Nemanja Milunović. Ipak, ništa novo nije imao da mu otkrije.

- Znači mi naravno, tri godine smo bili zajedno, mnogo smo vezani, ali nije mi rekao ništa novo što nisam znao, Crvena zvezda je veliki klub i sve znam o Crvenoj zvezdi - zaključio je Ivanić.

Izuzetno zadovoljan ostvarenim poslom bio je i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, koji je dugo insistirao na Ivanićevom dolasku na stadion Rajko Mitić.

- Poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku, dugo smo ga želeli, nije potrebno posebno ga predstavljati. Dobićemo igrača koji je u najboljim igračkim godinama, može da igra na više pozicija u veznom redu, sa dugim iskustvom u Evropi - rekao je Mrkela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading