MATIĆEVO STOP MILIJARDERIMA

Autor:

Sport

12.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dva meseca od završetka grupne faze večeras se mečevima Mančester junajted - PSŽ (21.00, Arena sport 1) i Roma - Porto (21.00, Arena sport 2) nastavlja takmičenje u osmini finala Lige šampiona. Najboljih 16 klubova prošlo je čistilište i nastavilo da sanja "ušati pehar". Real je trostruki uzastopni prvak Evrope, a upravo će ovosezonsko finale biti održano u Madridu 1. juna, ali na stadionu gradskog rivala Atletika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

NEIZVESNI MEČEVI

Ljupko Petrović (71), koji je doveo Crvenu zvezdu na krov Evrope 1991. godine, u razgovoru za Srpski telegraf otkriva očekivanja od večerašnjih mečeva, ali nam daje i prognozu ko bi mogao da bude novi vladar Starog kontinenta!

- Činjenica da za PSŽ na Old Trafordu neće igrati Nejmar (27) i Edinson Kavani (31) i te kako će oslabiti napad prvaka Francuske. Nemanja Matić (30) igra odlično otkad je tim Mančester junajteda preuzeo Solskjer i iskreno verujem da će uspeti sa saigračima da zaustavi nalete "svetaca". Očekujem neizvestan meč i verujem da će odluka o učesniku četvrtfinala biti doneta u revanšu na Parku prinčeva. Kada je u pitanju duel u prestonici Italije, Roma je blagi favorit protiv Porta. Aleksandar Kolarov (33) bi mogao nekom bombom da reši meč - kaže savetnik u stručnom štabu CSKA iz Sofije.

NIKO KAO RONALDO

Petrović je ubeđen da je vladavini Reala posle tri godine došao kraj. Ipak, ne veruje u prognoze kladionica da će "kraljeve" iz Madrida na prestolu zameniti Mančester siti.

- Juventus sa uvek motivisanim Kristijanom Ronaldom (34) deluje kao savršena takmičarska ekipa, koja ima granitnu odbranu. Zbog toga su crno-beli iz Torina favoriti za osvajanje Lige šampiona. Odmah iza njih je Mančester siti, prava mašina za davanje golova, sa značajno drugačijim pristupom fudbalu od Italijana. Ne vidim španske klubove u samoj završnici - istakao je Ljupko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading