OGLASIO SE NAPREDAK: Napad nije bio rasistički

Autor:

Sport

11.02.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bila velika bruka! Fudbalski klub Napredak oglasio se saopštenjem povodom incidenta koji se u nedelju u večernjim časovima dogodio u blizini Pionirskog parka u Kruševcu kada su fizički napadnuti njihovi fudbaleri Ibrahima Endiaje i Samjuel Baha Regis.

RepublikaFoto: www.fknapredak.rs
Oni su napadanuti

- Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi. Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, i gde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili.

Napad nije imao rasističku pozadinu.

Ujedno se zahvaljujemo brzoj i pravovremenoj reakciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova policijske uprave Kruševac, koji su maksimalno profesionalno reagovali i učinili sve da se počinioci ovog gnusnog dela pronađu, kao i da se naši igrači koliko-toliko osećaju sigurno i bezbedno.

Zahvaljujemo se i svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak, građanima Kruševca i cele Srbije koji su najopštrije osudili ovaj čin i dali svoju maksimalnu podršku našim fudbalerima - navodi se u saopštenju kluba sa Bagdale.

Napadači su uhapšeni...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading