PODRHTAVA ENGLESKA: Zidan preuzima velikana?

Autor:

Sport

13.02.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici londonskog Čelsija, na čelu sa gazdom Romanom Abramovičem, žele na svojoj klupi da vide bivšeg trenera Real Madrida Zinedina Zidana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Pregovori bi mogli da budu pokrenuti već tokom ove nedelje, a glavni adut Plavaca bi moglo da bude to što je legendarni Francuz izuzetno zainteresovan za posao u Premijer ligi. Sa druge strane, jasno je i da je Mauricio Sariizgubio kredibilitet i poverenje uprave kluba nakon debakla u derbiju protiv Mančester Sitija, a u javnosti se spekuliše i o tome da mu je slvačionica okrenula leđa, a pre svega njeni glavni autoriteti.

U Čelsiju se nadaju da bi dovođenjem Zidana uspeli i da odobrovolje Edena Azara i privole ga da potpiše novi ugovor, s obzirom da bi Belgijanac tako bio u prilici da sarađuje sa svojim idolom. Azarov ugovor ističe na leto 2020. godine i londonski klub bi bio primoran da ga prodaje već ovog leta.

Ipak, kamen spoticanja bi moglo da predstavlja to što je Zidan odlučan u nameri da ne preuzima klubove u toku sezone, već isključivo na njenom kraju. To je izjavio i njegov agent Alan Miljaćo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- On je odlučio da da bude odsutan tokom čitave godine. Neće se vraćati pre završetka sezone - rekao je Zidanov agent.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading