Zvezda se privikava na "Marakanu" pred Vojvodinu!

Autor:

Sport

13.02.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručni štab Crvene zvezde apsolutno ništa ne prepušta slučaju kada su u pitanju pripreme za svaku utamicu. Da je tako mogli smo da se uverimo i tokom priprema u Antaliji, kada je uoči svakog prijateljskog meča rađena analiza protivnika, a pogotovo sada kada se bliži nastavak prvenstvene trke.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Trening fudbalera Zvezde

Izabranici Vladana Milojevića iskoristili su vedro prepodne da odrade trening na stadionu Rajko Mitić i polako počnu privikavanje na podlogu od koje su se pomalo i odvikli u prethodna gotovo dva meseca.

Kao i tokom kompletnog zimskog prelaznog perioda ozbiljnost i koncentracija su bili na maksimalnom nivou, a očekuje se da će tako biti i u subotu od 16 časova, kada je zakazan derbi meč sa Vojvodinom na startu prolećnog dela prvenstva.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda nakon 21 odigranog kola ima devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički, odnosno čak 15 više od večitog rivala Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading