Otkriveno šta Mesija najviše boli!

Autor: Tanjug

Sport

13.02.2019

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši argentinski fudbaler Havijer Saviola izjavio je da napadača Barselone Lionela Mesija boli činjenca što sa Argentinom nije osvojio nijedan trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Saviola smatra i da za ostvarenje tog cilja Mesi ima još vremena, a navodi da bi to moglo da se dogodi na sledećem Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

- Nažalost, Mesi još uvek nije uspeo da osvoji trofej sa Aregentinom, a argentinski navijači su jako zahtevni. Bio sam Mesijev saigrač, znam koliko voli svoju zemlju i znam kako se oseća kada stvari ne idu onako kako je želeo. Najvažnije je da veruje da će sve biti dobro i ja verujem da će sa Argentinom osvojiti sledeći Svetski kup- rekao je Saviola.

Saviola ističe da je to moguće zbog svih rezulatata koje je Mesi do sada postigao sa reprezentacijom.


- Tri puta je igrao finale Kopa Amerika, bio je drugi na planeti sa reprezentacijom. Mesi je najbolji na svetu, možda čak i u istoriji. Uvek se radujemo pobedama Argentine, ali trofej je ono što nedostaje. Igranje za reprezentaciju je drugačije. Argentina nije Barselona. U klubu su igrači zajedno po nekoliko godina, treniraju zajedno tokom cele godine, drugačije su metode rada. U tome je razlika- rekao je Saviola.

U finalu Svetskog prvenstva 2014. godine u Brazilu, Argentina je poražena od Nemačke sa 1:0, a Mesi je proglašen za najboljeg igrača turnira.


Prošle godine na Svetskom kupu u Rusiji, "gaučosi" su zaustavljeni u osmini finala kada je ih je izbacila Francuska (4:3), koja je kasnije postala šampon sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading