Fudbaleri Ajaksa ogorčeni, VAR favorizuje bogate klubove

Autor: Tanjug

Sport

14.02.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Ajaksa Frenki de Jong kaže da video tehnologija (VAR) favorizuje veće i bogatije klubove, nakon što je u situaciji sa Dušanom Tadićem poništen gol njegovom timu u porazu od Real Madrida (2:1) u osmini finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Tadić je u "spornom momentu" bio u ofsajdu i, prema mišljenju sudije Damira Skomine, ometao golmana Tiba Kurtou u trenutku kada je Nikolas Taljafiko zatresao mrežu prvaka Evrope.

- Sramota je da nam je gol poništen. Možda tako nešto ide u korist većih klubova... Ali i posle toga igrali smo dobro i stvarali šanse. Šteta je što nismo napravili bolji rezultat - rekao je De Jong, koji od leta postaje fudbaler Barselone.


Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta ne odustaje od prolaza dalje.

- U Španiji moramo da igramo isto kao u Amsterdamu, odvažno i sa samopouzdanjem. Ništa nije rešeno, Real i dalje oseća pritisak, posebno pred svojom publikom - zaključio je Holanđanin.

Revanš u Madridu na programu je 5. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading