Mirković najavio renesansu crno-belih: Partizan ima staru boljku, ali puni oružje!

Autor:

Sport

14.02.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi izazov fudbaleri Partizana imaćeu Bačkoj Palanci, gde se od crno-belih očekuje da prevaziđu probleme neefikasnosti i počnu da postižu golove. Trener crno-belih smatra da je ekipa spremna da zaigra bolje i bude konkurentnija u borbi za vrh tabele.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

- Trebalo bi da shvatimo, a mislim da igrači jesu, da bi u svaku utakmicu trebalo da uđemo maksimalno ozbiljno, skocentrisano. A bude li suprotno onda će ličiti na generalnu probu sa Mladosti ili jesenas protiv OFK Bačke kod kuće, Proletera i Spartaka u gostima- rekao je Zoran Mirković.

Šef stručnog štaba Partizana najavio je da će tim u subotu izgledati drugačije u odnosu na generaku iz Beleka.

- Biće nekih promena. Mada, dosta smo oslabljeni od samog početka nemamo Danila Pantića i Đorđa Ivanovića, Musa Ndžai je trenirao samo deset dana sa nama, a od jutros ga je i grip "sastavio", tako da baš nema sreće. Do daljnjeg su svi van stroja. Osim njih, neće igrati suspendovani Slobodan Urošević. Mnogo će nam sva četvorica nedostajati za ovu utakmicu- rekao je Mirković.

Navijači žele da vide šta je to urađeno tokom pripremnog perioda, da li je ovaj sastav, bez Marka Jankovića, sposoban da pobeđuje u nizu.

RepublikaFoto: Starsport

- Zadovoljan sam kako su protekle pripreme. Da nismo imali pehove sa povredama i lošim vremenom, sproveli smo u Beleku sve što smo hteli, igrali smo jake utakmice, mogu da budem zadovoljan odnosom igrača, osim poslednje provere. Imamo staru boljku, postizanje golova. Ostale stvari izgledaju dobro. Ekipa je spremna, možemo dobro i kvalitetno da trčimo. Imamo oružja- rekao je Mirković.

Ako ne bude moglo iz otvorene igre, pretiće Partizan iz prekida, koji su mu bili zaštitni znak u prvom delu sezone.

- Ljudi misle da se iz prekida najlakše postižu golovi, to je trend u celom svetu. Dosta pažnje posvećujemo tome, neka gol padne kako god hoće, samo neka padne. Da li iz prekida ili igre potpisujem i jedno i drugo- rekao je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading