Hamšikovo "zbogom" će se dugo pamtiti u Napulju!

Autor:

Sport

14.02.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kapiten Napolija, Marek Hamšik, obratio se navijačima Napolija putem otvorenog pisma nakon odlaska u kineski Dalijan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

- Moram da se izvinim navijačima Napolija što sam otišao bez pozdrava. Sanjao sam da ćete me ispratiti uz aplauz. Uvek ste me voleli i podržavali bezuslovno, i u lepim i u teškim trenucima zbog čega ću vam uvek biti zahvalan. O mojoj ljubavi prema klubu najbolje govori to što sam istetovirao grb Napolija kada smo posle 25 godina uspeli da osvojimo Kup Italije. Nemoguće je to zaboraviti, kao ni to što sam uspeo da oborim rekord legende kakva je Dijego Maradona. To me čini izuzetno ponosnim. Moje troje dece je rođeno u Napoliju, tako da su oni pravi Napolitanci. Volim Vas sve i voleću ovaj grad zauvek. Hvala Vam za sve od srca, a svojim saigračima želim sledeće: da osvojite Ligu Evrope ove sezone- naveo je Hamšik u otvorenom pismu. 

Marek Hamšik je novi član kineskog kluba Dalijan, potvrdio je predsednik Napolija, pa će tako Hamšik nakon 12 godina promeniti sredinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading