Zvezda prodala fudbalera bez njegovog znanja, ali je tek onda usledio šok!

Autor:

Sport

16.02.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Hajdin je bio prošlog leta blizu prelaska u Vojvodinu, a da to nije ni znao.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Uoči početka Vojvodina je bila spremna da otkupi Hajdinov ugovor od Crvene zvezde. Klubovi su bili sve dogovorili, međutim, kada je 24-godišnji levi bek saznao za plan bez mnogo razmišljanja je rekao "ne".

- Odigrao sam sve pripremne utakmice u Antaliji i očekivao da ću biti uz ekipu i dobiti šansu tokom jesenjeg dela sezone. Bio je to "bum" za mene, kada me je pozvao tadašnji trener Vojvodine Aleksandar Veselinović i rekao da me čeka na stanici, a ja nisam uopšte znao o čemu se radi - ispričao je Hajdin u intervjuu za Mondo.

On nije želeo da napusti Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Stefan Hajdin

- Do tada sam odigrao samo dve utakmice, protiv Vojvodine sam ušao u prvenstvu i celu protiv Mačve u Kupu, kada smo ispali na penale. U tom trenutku sam bio tek šest meseci u Crvenoj zvezdi, nisam debitovao na Marakani, a to je san svakoga ko dođe. Zato sam i odlučio da ostanem. Rekao sam šefu Milojeviću i upravi da želim da se borim za svoje mesto.  Mislim da mi se isplatila odluka da ostanem. Ove sezone sam odigrao osam utakmica, jednom me je trener i pohvalio u svlačionici navevši me kao primer. Sve to mnogo znači za samopouzdanje - kazao je Hajdin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading