PARTIZANOV RECEPT: Lakše sa dva napadača

Autor:

Sport

17.02.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odlično su počeli prolećni deo sezone. Crno-beli su bili ubedljivi protiv Bačke, Zoran Mirković je meč počeo sa dva napadača, a za Partizan je važno da su obojica postigla golove.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić

Nemanja Nikolić je bio strelac prvog gola na meču, a posle utakmice rekao je da se to pokazalo kao odlićno rešenje.

- Da, videli ste, izašli smo od samo starta sa dva napadača, što se pokazalo kao odlično rešenje za nas. Posebno mi je drago što smo oboje postigli golove. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i obradovati crno-belu porodicu svakog narednog kola. Izuzetno važno za samopouzdanje pred nastavak sezone - rekao je Nikolić.

Svi u ekipi su svesni da bodovi više ne smeju da se gube.

- Utakmice na pripremama nemaju preterano veliki rezultatski značaj kao ove. Sada su u pitanju bodovi i svaka utakmica mora da se dobije. Trenutno smo u takvoj situaciji da ne možemo dozvoliti sebi gubljenje bodova, čega smo svi svesni.

Nikolić smatra da će Zoran Tošić biti prava zamena za Marka Jankovića.

- Otišao je jako bitan igrač koji je bio u neku ruku i kreator naše igre. Nadam se da će u Spalu, gde je sada, pokazati svoj kvalitet, jer mislim da je on igrač za top 5 klubova u Italiji. Bambi nam se vratio i tek će pokazati koliko je važan za našu ekipu. Imao je nažalost peh na početku sezone i njegovo odsustvo je bilo osetno. Danas je u većem delu susreta igrao iza Rikarda i mene. Prvi put smo tako nastupili i čini mi se da je jako dobro izgledalo - zaključio je Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading