Partizan čestitao Novaku!

Autor:

Sport

19.02.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje prestižne nagrade akademije Laureus kojom je najbolji teniser sveta proglašen i za najboljeg sportistu sveta u 2018. godinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je nadvisio konkurente poput Luke Modrića, Kilijana Mbapea, Luisa Hamiltona, Lebrona Džejmsa i Eliuda Kipčogee.

- Partizan čestita Đokoviću i njegovoj porodioci ovo laskavo priznanje i ujedno se raduje novim sportskim uspesima koji najpozitivnije reprezentuju Novaka i našu zemlju u svetu - stoji u čestitki crno-belih, objavljenoj na sajtu kluba iz Humske.

Podsetimo, Nole tu je ovo četvrti put da dobija prestižno priznanje, posle 2012, 2015. i 2016.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Kada mislimo da nada ne postoji, čovek u sebi pronađe nadljudsku snagu da nastavi dalje. To nas u sportu i životu razlikuje od prosečnih i gura ka vrhunskim rezultatuma. On je jedan od tih, koji je postao još bolji i vanvremenski, baš kada su svi mislili da je povratak na tron nemoguć. Zato mu se danas čitav svet divi i uz to poštovanje jednoglasno slaže, da je nn, Novak Đoković, najbolji sportista sveta već četvrti put po mišljenju sportske akademije Laureus - podsećaju crno-beli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading