BAJERN I LIVERPUL: Treneri drugačije videli sve

Autor:

Sport

20.02.2019

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je zadovoljan remijem bez golova protiv minhenskog Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona, za razliku od kolege Nika Kovača koji nije mogao da se obraduje nerešenom ishodu na Enfildu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

- Možemo i morali smo da igramo bolje. Bila je velika borba, ne mogu da se setim svih šansi oba tima. Ništa nije gotovo, a rezultat za nas je apsolutno OK. Nije rezultat iz snova, ali je dobar - rekao je Klop posle utakmice.


Nemač dodaje da je njegov tim napravio mnogo dobrih stvari protiv odličnog Bajerna.

- Igrali smo protiv vrhunskog tima, koji zna da kazni svaku grešku i izazove veliki problem. Nisam oduševljen i u zvezdama, ali sam zadovoljan.

Trener Bajerna Niko Kovač zadovoljan je defanzivnom igrom, ali ne i rezultatom.

- Čaša je polupuna ili poluprazna - slikovito je objasnio hrvatski stručnjak i nastavio:

- Ne mogu da se setim koliko ekipa je ostalo neporaženo na Enfildu i to bez primljenog gola. Liverpul je senzacionalno dobar tim. Moj tim se odlično defanzivno držao i kao celina, mentalno i taktički smo bili odlični - poručio je on.

Kovač ističe da ne želi da slavi remi.

- Poslednja sam osoba koja bi proslavila takav rezultat. Ostajemo skromni i nadamo se pobedi u Minhenu pred 75.000 naših navijača - zaključio je Kovač.

Revanš na Alijanc areni na programu je 13. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading