Grujić "izdao" Hertu!

Autor:

Sport

21.02.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Marko Grujić je dolaskom na pozajmicu u Hertu napravio odličan potez, ali u njemu tinja velika želja da se dokaže u dresu "Redsa".

Marko Grujić

Visoki vezista je standardan u dresu bundesligaša iz Berlina i često je na meti pohvala ljudi u klubu, kao i fudbalske javnosti u Nemačkoj.

Reprezentativac Srbije je u razgovoru za "ESPN" naglasio da mu je želja da se nakon iskustva u Herti vrati u Liverpul, ali da ukoliko za njega ne bude mesta u timu "crvenih" naredne sezone, da bi voleo da nastavi misiju u Berlinu.

- Ako nastavim sa dobrim partijama u Herti, veće su šanse da se vratim u Liverpul naredne sezone. Vratio bih se sa više iskustva i većim sposobnostima. Ako pak Liverpul odluči da treba da idem na pozajmicu još jednu sezonu, onda bih voleo da se vratim u Berlin. Već znam igrače i stručni štab, ne bi mi bilo potrebno vreme da se adaptiram na novi klub. Ipak, još uvek je rano da kažem gde ću igrati naredne sezone- rekao je Grujić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading