Dosta im je svega: Inter spreman da proda Ikardija, Srbin ili Bosanac ga menjaju!

Autor:

Sport

23.02.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauro Ikardi se nalazi na izlaznim vratima Intera, a milanski velikan ima dve opcije za njegovu zamenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi na izlaznim vratima Intera

Argentinski napadač nikako da prihvati novi ugovor sa klubom sa Đuzepe Meace. Ikardi i Vanda Nara traže veći iznos od 6,5 miliona evra godišnje, ali uprava Intera nema nameru da im izađe u susret.

Zbog toga su Ikardi i čelnici milanskog kluba u pravom malom ratu. Argentinac je na neodređeno vreme izbačen iz tima i pravo je pitanje kada će se, i da li će se uopšte, vratiti u sastav.

Ukoliko Ikardi ne pristane na Interove uslove do kraja sezone, Neroazuri će ga prodati. Generalni direktor Đuzepe Marota spreman je i da ga pusti za manje od 110 miliona evra, pošto niko ne želi da plati toliku cenu za problematičnog Argentinca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đuzepe Marota

Inter ima dve želje za Maurovu zamenu. U pitanju su Bosanac i Srbin.

Prvi pik je napadač Rome Edin Džeko, koji želi da napusti Rim pošto Vučica ne želi da mu ponudi višegodišnji ugovor. Druga velika želja Intera je Luka Jović, koji je zaludeo fudbalsku Evropu. Klub iz Milana spreman je da plati 45 miliona evra Ajntrahtu, ako proda Ikardija, ali su trenutno Barselona i Real bliži njegovom dovođenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luku Jovića želi pola Evrope

Na kraju, ipak, sve zavisi od Ikardija, ili bolje reći od Vande Nare.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading