Kako će Saša ubediti ljude da je ubio Đanija?

Autor:

Sport

23.02.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Ćurčić je na novom početku! Postao je trener Dinama iz Vranja, a "luda glava" evropskog fudbala trdi da se promenio.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ćurčić

Bio je veliki talenat, ali nikada nije uspeo da se do kraja ostvari. Voleo je lude žurke i poroke, ali sada tvrdi da se potpuno promenio.

On za "Telegraf" otkriva kako je došao u Vranje.

- Odluka je bila prirodna, studiozna, jednostavno, prijateljstvo sa Draganom Antićem je porodično, dugogodišnje, bio sam gost Dinama protiv Partizana, dobio sam poziv jer se to poklapalo sa mojim dolaskom ovde zbog A licence iz Londona. Čuli smo se i rodila mi se želja, vizija, da prvo uradim domaći zadatak, da prostudiram prvo i analiziram situaciju. Baš zato što su bili u delikatnoj situaciji, sa problemima su se suočili, jednostavno, hteo sam da pomognem ako mogu - rekao je Ćurčić.

Đani je dodao da je starti Saša mrtav.

- Teško je ubediti druge ljude da sam se promenio.  Ubediću ih rezultatima i ponašanjem, sve će doći na svoje mesto.

Saša Ćurčić je otkrio i kako je došlo do čuvene izjave pred derbi u kojoj je pominjao anglomansku Srbiju.

- Zato što je bilo priče da neće ni da se igra derbi, takva je bila atmosfera... Bilo je priče da će se možda odložiti, a derbi je simbol, ponos Srbije, kakva god da je. Kad pogledate River i Boku, šta se tu radi... Jednostavno, moja inspiracija je bila takva, baš mi je bilo drago da se igra derbi -  izjavio je Đani.

O preuzimanju Partizana Đani je rekao: 

- Voleo bih da budem u ovom trenutku trener Dinama i da jednom budem u stručnom štabu Srbije. Volleo bih da budem trener svoje zemlje, da li u štabu ili kao selektor, voleo bih da radim u Rusiji, to mi je omiljena zemlja i omiljeni narod. Što se tiče Partizana, moj porodični prijatelj Bata Mirković je top trener i želim mu sve najbolje, i njemu i Gordanu Petriću. Sad hoću da pomognem Dinamu, sve ću učiniti da bi ljudi u meni prepoznali da mogu pomoći i reprezentaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading