Donald provocira Partizan: Poslao poruku navijačima

Autor:

Sport

26.02.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald pred 159. "večiti derbi" nema dilemu, ubeđen je da će njegovi bivši saigrači pobediti Partizan sa dva gola razlike.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald

Nekadašnji kapiten srpskog šampiona, koji sada igra u Turskoj Malatiji, posetio je crveno-bele na "Marakani" i pružio im podršku pred najveću utakmicu srpskog fudbala.

- U Beogradu sam na terapijama zbog povrede. Naravno, pratim igre Crvene zvezde. Normalno je bilo da slobodno vreme iskoristim i dođem da vidim moj dom, Crvenu zvezdu - kazao je Donald.

Mičel nema dilemu, ubeđen je da će se u subotu crveno-beli radovati na "Marakani".

- Pobedićemo sa dva gola razlike. Ne zanima me ko će da postigne gol, važan je Zvezdin trijumf. Naš tim uvek ide na pobedu. To je pitanje karaktera, zato je ovaj klub velik. Očekujem da momci daju sve, ponekad možete i da izgubite, ali ako ostavite srce na terenu niko vam neće zameriti, jer ste dali sve od sebe.

Imao je Holanđanin poruku i za navijače crveno-belih

- Neka budu ono što jesu - najbolji deo derbija. Ostalima bih poručio da ispune ostale sektore stadiona i budu uz tim na ostalim mečevima Super lige, a ne samo na velikim mečevima. Ovi momci to zaslužuju, a tokom prethodnih meseci su je zaslužili - poručio je Holanđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading