Mesi mu skinuo krunu "kralja vikenda" - A on podelio anegdotu sa njim

Autor:

Sport

26.02.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Votforda Đerar Delofeu iza sebe ima sjajnu nedelju, pošto je het-trikom vodio Votford do ubedljive pobede nad Kardifom.

RepublikaFoto: instagram.com/gerardeulofeu
Đerard Deloufeu

Delofeu odigrao je verovatno najbolju utakmicu u sezoni i prema njegovim rečima "mislio je da je kralj ovog vikenda".

Ipak, jedan čovek ga je nadmašio – Lionel Mesi. Argentinac je brljirao u trijumfu Barselone u Sevilji sa tri gola i jednom asistencijom.

- Mislio sam da sam ja "kralj" vikenda, sve dok nisam video Mesija kako igra na Ramon Sačes Pishuanu - rekao je Delofeu za "El Transistor". 

Katalonski gigant gubio je na poluvremenu od Sevilje sa 2:1, međutim Mesi je u drugom periodu igra postigao dva gola i jednom asistirao za veliki preokret – 4:2. 

- Mesi je neverovaran igrač, uživam da ga gledam. Imam zanimljivu angedotu iz perioda kada sam igrao u Barseloni... Sećam se da sam mu poslao užasno loš pas, kao kamen, i odmah sam krenuo da mu se izvinjavam, ali je on loptu primio bez problema - kazao je Španac i dodao: 

- Uživao sam igravši za Barselonu, iako nije dugo potrajalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading