Bambiju ostala još jedna stvar da uradi!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

27.02.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao klinci, mnogi sanjaju gol u derbiju, nekima se taj san ispuni a nekima ne...

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

U intervjuu za Mozzartsport, Tošić je apostrofirao jednu stvar koju još želi da uradi u karijeri.

- Kad malo bolje razmislim, imam dosta uspešnu karijeru, veliki broj značajnih utakmica, golova na raznim stadionima, jedino nedostaje pogodak u našem derbiju. Učinio bi me srećnim, međutim, još zadovoljniji bih bio ako bismo pobedili. Jedino tad bi moj eventulani gol dobio na vrednosti - priča Bambi.

- Pre svega, nadam se da ću dobijati priliku da igram u kontinuitetu, da me neće sputavati sitne povrede. Znam koliko mogu kad sam maksimalno spreman, pogotovo sad kad sam prošao pripreme sa ekipom. Uveren sam da mogu i na derbiju da budem koristan za Partizan. Mogao sam i bolje prošle sezone, možda su neki očekivali da, s obzirom na reputaciju, na svakoj utakmici postignem po gol, međutim, 14 golova za veznog fudbalera nije loše, uz šest asistencija. Siguran sam, mogu još bolje - osvrnuo se Tošić kada je upitan da li je uz Stojkovića on lider ove ekipe.

 

Pre svega, nadam se da ću dobijati priliku da igram u kontinuitetu, da me neće sputavati sitne povrede. Znam koliko mogu kad sam maksimalno spreman, pogotovo sad kad sam prošao pripreme sa ekipom. Uveren sam da mogu i na derbiju da budem koristan za Partizan. Mogao sam i bolje prošle sezone, možda su neki očekivali da, s obzirom na reputaciju, na svakoj utakmici postignem po gol, međutim, 14 golova za veznog fudbalera nije loše, uz šest asistencija. Siguran sam, mogu još bolje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading