Rimljani zakrpljeni u Beogradu pred gradski derbi: SMS preporučio Marijanu

Autor: Informer.rs

Sport

01.03.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna srpska doktorka Marijana Kovačević uspela je da pomogne trojici važnih igrača Lacija da se oporave za predstojeći rimski derbi protiv Rome, među kojima je bio i srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, javlja "Gazeta delo sport".

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Ilustracija: Foto

Osim Sergeja, koji je imao zapaženu ulogu u remiju protiv Milana u prvom meču polufinala Kupa Italije, na "krpljenje" kod Marijane išla su i dvojica štopera Bastos i Luiz Felipe.

Tako će Lacio u mnogo jačem sastavu nego što se očekivalo dočekati okršaj s "vučicom" u subotu od 20.30 (Arena sport 1).

- Doktorka iz Beograda Marijana Kovačević ponovo je uradila nešto magično! U rekordnom roku osposobila je dvojicu defanzivaca za koje se mislilo da sigurno neće igrati derbi. Bastos je već protiv Milana u Kupu bio na terenu, a za derbi s Romom biće spreman i Luiz Felipe. Bio je to težak trenutak za klub, jer je nekoliko važnih igrača povređeno u presudnom meču sezone. Bila je i delikatna odluka za klub, ali pozitivna iskustva su imali klubovi iz svih zemalja: Rusije, Ukrajine, Turske, Azerbejdžana, Bugarske, Španije, Nemačke... - prenosi "Gazeta".

Navodno je Sergej Milinković Savić insistirao na tome da stručni štab i klupski lekar dozvole igračima da odu na tretmane kod Marijane.

Najtiražniji italijanski sportski list podseća da je Kovačevićeva imala ponudu Rafaela Beniteza dok je vodio Liverpul da potpiše ugovor koji je finansijski bio jednak najplaćenijim igračima "crvenih" u tom trenutku, ali je Marijana ljubazno odbila tu mogućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading