Za njegovo vreme prebrojavali su se "mrtvi" u El Klasiku: Sada opravdao Ramosevo udaranje Mesija

Autor:

Sport

03.03.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji menadžer Real Madrida Žoze Murinjo smatra da je Serhio Ramos pokušao da podigne atmosferu u El Klasiku kada se sukobio sa Lionelom Mesijem.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Serhio Ramos i Lionel Mesi

Barselona je zabeležila pobedu u 242. El Klasiku protiv Reala 1:0, čime je stekla prednost od 12 poena u odnosu na najvećeg rivala.

Pred kraj prvog poluvremena subotnjeg meča dvojica kapitena su "zaratila", pošto je Ramos zakačio Mesija po licu. Argentinac je ljutito reagovao, posle čega došlo i do verbalnog sukoba.

- U prvom poluvremenu nijedna ekipa nije ozbiljno pretila rivalu. Nije bilo intenziteta u igri. To nije bila atmosfera koja odgovara El Klasiku, pogotovo onom koji može da utiče na borbu za titulu. U tom smislu, verujem da je Serhio Ramos pokušao to da promeni. Iskusan je igrač, zna šta je za to potrebno. U duel s Mesijem ušao je kako bi podigao atmosferu do usijanaja za nastavak utakmice. Sve pre toga viđenog je bilo mlako - ocenio je Murinjo.

Real već u utorak dočekuje Ajaks u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Na toj utakmici neće biti Serhija Ramosa, koga je disciplinska komisija UEFA suspendovala na dva meča, zbog namernog dobijanja žutog kartona u prvom meču.

Ramos je trebalo da pauzira samo u revanšu u Madridu, 5. marta, ali će sada propustiti i prvu utakmicu četvrtfinala, pod uslovom da se Real plasira u narednu rundu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading