Da li Gaćinović poseduje nemački mentalitet? Nekada brži u glavi nego u nogama

Autor:

Sport

03.03.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da prođe utakmica Ajntrahta bez pomena Srba, pa je tako bilo i u subotnjem duelu ekipe iz Frankfurta. Samo se u glavnoj ulozi nije našao Luka Jović, već su ga zamenili Filip Kostić i Mijat Gaćinović, koji su upisali asistencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mijat Gaćinović

Kostić je kod prvog gola izveo prekid, lopta je pogodila Rebića, promenila smer i završila u mreži. 

Što se tiče Gaćinovića, on je u 84. minutu imao veliku priliku da izjednači na 2:2, ali je samo pet minuta kasnije, posle brzo izvedenog kornera, pogodio je pravo u glavu Sebastijana Halera kojem nije bilo teško da zatrese mrežu. 

Frankfurt je do pobedonosnog gola stigao duboko u nadoknadi, ali svejedno, Gaćinović je oduševljen. 

- U dobroj sam formi, ali najvažnije je da smo opet pobedili. Pokazali smo da imamo pobednički mentalitet i da se borimo do samog kraja. Nagrada je stigla u poslednji čas - konstatovao je Gaćinović. 


I trener Ajntrahta Adi Hiter ima pohvale na račun srpskog igrača. 

- S jedne strane u pitanju je njegov mentalitet, da nema predaje, a s druge, reč je o kvalitetu. Ima još svakako prostora da napreduje, ali ono što je sigurno je da se bori do samog kraja. Nekada je brži u glavi nego u nogama - poručio je Hiter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading