Problem za Zvezdu: Borjan zbog povrede u "autu"

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

05.03.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon starta Nebojše Kosovića nad Milanom Borjanom Zvezdin golman je hramljajući odradio završetak 159. večitog derbija. Nakon snimaka utvrđeno je da će ipak morati na kraću pauzu

RepublikaFoto: starsport
Čeka ga pauza... Milan Borjan i Nemanja Nikolić

Čuvar mreže crveno-belih osetio je jak bol u nozi nakon sudara sa vezistom crveno-belih. Ostao je na terenu do kraja meča, ali će naredna dva okršaja u Superligi morati da odmori.

Odrađeno je snimanje i zbog bola i evidentnog otoka, a na svu sreću nema preloma mada je potrebna kratka pauza za prvog golmana Crvene zvezde, koji je juče na 74. rođendan Sportskog društva postao najbolji sportista crveno-bele porodice.

Crveno-beli će biti lišeni usluga prvog golmana u okršajima protiv Mladosti u Lučanima ove srede, odnosno za vikend kada na "Marakanu" stiže Zemun. Ipak, Vladan Milojević ne mora da mnogo brine jer je Zoran Popović spreman da stane na gol šampiona Srbije. Nekadašnji čuvar mreže Voždovca na pripremama u Turskoj pokazao je da se nalazi u odličnoj formi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading