POSLE PORAZA OD ATLETIKA: Bahanalije fudbalera Juventusa sa 60 devojaka

Autor:

Sport

05.03.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Juventusa nije potresao mnogo poraz od Atletiko Madrida u prvom meču osmine finala Lige šampiona, pa su ubrzo po povratku iz Španije odlučili da naprave žurku u Torinu gde su pozvali 60 devojaka iz cele Italije

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Juventus

Reč je o najatraktivinijim devojkama širom Italije, a sve se događalo iz zatvorenih vrata u torinskom hotelu "Mažestik", a jedini koji su ostali verni svojim ženama bili su Miralem Pjanić i Federiko Bernardeski. 

Ovu informaciju je objavio Fabricio Korona u magazinu King, a otkrio je i da ima dokaze za to u vidu eksplicitnih fotografija iz te burne noći, a kao mamac su mu poslužile fotke devojaka koje su to veče, prilično neobično, sve objavile u istom hotelu. 

Naredni period će dati mnogo više informacija, a ukoliko Juventus ne uspe da nadoknadi velikih 2:0 iz Madrida, o tome će se definitivno tek pričati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading