Igrao u Partizanu, a sad mu preti!

Autor:

Sport

06.03.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Petar Grbić spreman je za duel protiv crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog iz Niša

Prvotimac Radničkog kaže da njega i njegove saigrače posebno motivišu izjave koje stižu iz Humske.

- Oni moraju da potvrde ono što su pričali tokom prošle i početkom ove polusezone. Kad to kažem, ne mislim na igrače i prave partizanovce, već na ljude koji su skoro došli u klub i žele da se dodvore. Kad već na terenu ne mogu da pokažu, onda okrenu stvari u svoju korist kako bi ih navijači cenili. To je motiv više za nas - izjavio je Grbić.

Grbić ima poruku i za one koji su otpisali Radnički i pre početka meča.

- Nismo autsajderi, mada su crno-beli sebe već proglasili favoritom. Naši rezultati i pogled na tabelu Super lige najbolje pokazuju zašto tako tvrdim. Igraćemo najbolje što možemo, priredićemo beogradskim ljubiteljima fudbala lepu predstavu i voleo bih da sve prođe u sportskoj atmosferi i uživanju navijača oba tima. Poznajem igrače Partizana, sve su to vrhunski poznavaoci igre koji imaju odličnog trenera i brane boje renomiranog sportskog kolektiva. To nama daje još veći motiv, ali i obavezu da baš protiv najboljih u Srbiji dokažemo svoj plasman - rekao je Grbić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading