Zbog Piksijevih reči o Tadiću će vam proraditi srpski ponos!

Autor: Blic

Sport

06.03.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruji svet o majstorijama Dušana Tadića posle vanserijske partije protiv "kralja". Srbi apostrofiraju njegovu nacionalnost, svi se ponose njegovim poreklom, a ni legenda našeg fudbala Dragan Stojković Piksi ne krije oduševljenje Dušanom "Silim", za koga kaže da je jedan od najboljih fudbalera savremenog fudbala.

Dušan Tadić je glavna tema fudbalske javnosti!

Ajaks je preko Reala (4:1) stigao do četvrtfinala Lige šampiona prvi put od 2003. godine, predvođen srpskim reprezentativcem.

Ono što je Tadić uradio usred Madrida neće. Nešto slično uspeli su samo još Mesi i Ronaldinjo.

- To je bilo njegovo veče. Tako se ispisuje fudbalska istorija. Težina protivnika (Real Madrid) i važnost takmičenja (Liga šampiona) daju mu za pravo da se oseća ponosnim. Njegova magična igra i gol su samo potvrda da se radi o vanserijskom igraču. Fantastičan osećaj za prostor, tehnička savršenost, lakoća driblinga i egzekucija... To su elementi koja ga svrstavaju u red najboljih igrača današnjice - rekao je za "Blic" Stojković.

Stojković je u toku reprezentativne karijere nosio desetku na dresu, koja je sada Tadićeva.

- Pa nisam mu ja slučajno dao desetku. Šalim se naravno, ali bravo majstore! Čvrsto na zemlji kao do sada i nastavi tako. Noć koja će mu ostati u sećanju dugo, dugo. Tačnije zauvek, pa zato se i igra fudbal - rekao je Piksi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading