Da li će "delije" oboriti rekord?

Autor:

Sport

06.03.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je odličnim igrama ove sezone zaslužila veliku podršku navijača, što oni i čine u sve većem broju.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Tako je protiv Vojvodine ekipu Vladana Milojevića bodrilo 22.364 gledalaca, potom u 159. večitom derbiju proteklog vikenda okupilo se više od 38 hiljada ljudi na tribinama, ali možda bi predstojeća utakmica protiv Zemuna mogla da postane posebna!

Naime, u Zvezdi se nadaju da bi baš u duelu protiv Zemunaca u subotu od 18 časova mogao da bude oboren ovosezonski rekord po broju navijača.

Razlog - na ovoj utakmici biće ujedno proslavljen i 74. rođendan kluba, a tim povodom će i ulaznice koštati samo 100 dinara.

Osim toga, sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen u humanitarne svrhe.

- Svi koji žele da podrže šampiona Srbije na novom koraku u Ljutice Bogdana na putu do odbrane šampionske krune svoju kartu mogu da obezbede od danas putem sajta iticket.rs.


Na blagajni Marakane moći da ih kupe u petak od 11 do 18 časova, kao i u subotu od 10 sati do početka utakmice - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading