Maestro Marin i ekipa odneli pobedu iz Lučana: Crveno-beli imaju dodatni razlog za slavlje!

Autor:

Sport

06.03.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost rezultatom 3:1 u uzbudljivoj utakmici pred punim tribinama u Lučanima. Crveno-beli imaju dodatni razlog za slavlje pošto su ovim trijumfom produžili niz na 50 uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza čime su izjednačili rekord koji je postavila generacija koju je sa kupe predvodio Slavoljub Muslin.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Izabranici Vladan Milojevića su od samog starta nametnuli prepoznatljiv stil igre, stezali su obruč oko gola domaćina, već u prvim minutima viđena je prilika za gol, ali sačekali su crveno-beli do 14. minuta da povedu u Lučanima.

Stojković je fauliran od strane Radivojevića, sudija Đorđić je pokazao na belu tačku. Sa 11 metara je Ben bio neumoljiv, poslao je Rosića u jednu stranu, a pogodio u drugu.

Činilo se da se igra malo primirila, ali itekako vidljiv na terenu je bio Marko Marin. U 30. minutu Milan Pavkov nastavlja golgeterski niz, ovog puta je postigao pogodak iz poluvoleja. Najbolje se snašao prilikom jedne gužve u kaznenom prostoru i plasirao loptu u dalji ugao gola rivala.

Rezultati: 

Zemun – Proleter 0:0

Čukarički – Napredak 2:1

Mačva – Dinamo Vranje 0:0

Rad – Bačka 1:1

Radnik – Voždovac 2:1

Onda se igra zahuktala, a Mladost dobila priliku da smanji prednost u 37. minutu kada je sudija pokazao na belu tačku. Međutim Popović je predvideo Bojovićev udarac i sačuvao mrežu netaknutom, ali samo do 56. minuta  kada je domaćin smanjio prednost crveno-belih, nakon što se sjajno u kaznenom prostoru rivala snašao Petar Bojić.

Morao je Marin da kruniše sjajnu igru i to je učinio na sjajan način, izveo je maestralan slobodan udarac, a pogodak je paradom ulepšao golman Rosić. Od 70. minuta je vodila Zvezda sa 3:1, što je bio i konačan rezultat na ovom meču.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading