Predsednik Rome besan nakon eliminacije: Opet smo opljačkani!

Autor:

Sport

07.03.2019

08:26 >> 08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispadanja od Porta u okviru osmine finala Lige šampiona, predsednik Rome Džejms Palota oglasio se i tom prilikom kritikovao suđenje, koje je kako kaže, prouzrokovalo eliminaciju njegovog tima.

Foto: Tanjug/AP

Porto je na "Dragau" nakon produžetaka slomio otpor "vučice" (3:1), a glavna primedba čelnih ljudi Rome bila je sporna situacija u 115. minutu, kada je turski sudija Džunejt Čakir dosudio penal nakon što je Alesandro Florenci povukao za dres Fernanda. 

Roma je prethodne sezona stigla do polufinala Lige šampiona. Poraženi su od Liverpula ukupnim rezultatom 7:6.


Uz pomoć VAR tehnologije Porto je postigao odlučujući gol, a to je bio povod za Džejmsa Palotu da se oglasi i iznese svoje mišljenje o celoj situaciji:

- Prošle godine smo želeli VAR sistem jer smo pokradeni u polufinalu, sada smo ga dobili i ponovo smo pokradeni. Trebalo je da bude penal za nas u finišu meča kada je oboren Patrik Šik. Snimak je to pokazao, ali se opet ništa nije desilo - napisao je predsednik Rome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading