Spomenuo mu bolesno dete, ali njegove reči će zauvek zapamtiti: Pantić brutalno odgovorio golmanu Radničkog!

Autor:

Sport

07.03.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Pantić, voditelj Partizanove televizije našao se na meti golmana Radničkog Borivoja Ristića, koji je posle pobede Radničkog nad Partizanom u tunelu stadiona u Humskoj žestoko izvređao Pantića, međutim nije mu ostao dužan, na brutalne prozivke odgovorio je istom merom.

RepublikaFoto: Printskrin
Željko Pantić

Ristić je besan uleteo u tunel i u naletu euforije zbog pobede svoje ekipe brutalno je izvređao Željka Pantića, u kameru novinara Telegrafa.

- Gde je ono go**o Pantić, ona pi**a - vikao je Ristić i nastavio:

- Plaćamo mu pare za dete da mu se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, jel treba da pocrkamo zbog njih? - urlao je Ristić kad su ga odveli u svlačionicu.

Pantiću nije dugo trebalo da odgovori golmanu Radničkog, takođe u uvredljivom tonu, demantovao je i da je Ristić dao novac za lečenje njegovog sina Isaije Pantića, koji je imao tešku operaciju tumora mozga u SAD.

- Nakazni golman Crvene zvezde B izmišlja isto kao i žena golmana Crvene zvezde A... Ni jedan, ni drugi nisu dali ni dinar za lečenje mog deteta, ali ipak vole da se pohvale... Ono kada na sreću pobediš, znaš da pobedu nisi zaslužio, pa onda pokažeš svima ko si i šta si... Mali lažov i golman Obilića naših dana... - napisao je Željko Pantić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading