(VIDEO) Kad Tadić pošalje Kazemira po burek - Plakaćete od smeha kada vidite reakcije navijača na dribling od koga se Brazilcu zavrtelo u glavi!

Autor:

Sport

07.03.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac, Dušan Tadić je zadivio Evropu bravurom protiv "kralja". Bruji fudbalska javnost o Srbinu koji je za 20 minuta razmontirao odbranu Real Madrida u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Dugo će Real Madrid boleti ovaj poraz, ali Kazemira će boleti najviše.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Srpski reprezentativac  je sa dve asistencije režirao vođstvo svog tima.

Kazemiro će posebno pamtiti drugu asistenciju, pošto teško da će uskoro zaboraviti dribling Dušana Tadića od koga mu se zavrtelo u glavi.

 

 

A onda je u jeku napada "kraljevskog" kluba, srpski reprezentativac zakucao loptu u mrežu Reala za vođstvo “kopljanika” 3:0!

Na kraju je bilo 4:1 za Ajaks, pa će Evropa dobiti novog vladara.

Društvene mreže su se usijale od komentara na nestvarnu partiju srpskog asa, a kako to biva, kada se neko uzdigne neko mora i da se unizi, što je bilo sa Kazemirom koga su ljubitelji fudbala "razapeli". 

Pogledajte neke od reakcija.

Neizostavan je bio i šaljivi pregled cele utakmice, pored navijača Ajaksa, Srbi najviše uživaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading