Protesti U Novom Sadu: UPRAVA NAPOLJE!

Autor:

Sport

07.03.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Vojvodine nastavljaju svoju borbu sa upravom kluba.

RepublikaFoto: Starsport
FK Vojvodina

Nezadovoljstvo navijača Vojvodine iz dana u dan je sve veće. Oni koji sebe nazivaju pravim navijačima tima sa Karađorđa imaju svoju teoriju zašto se sezona odvija loše i žele da spreče propadanje kluba, ali i rušenje i izmeštanje stadiona.

Navijači zato pozivaju sve koji vole Vojvodinu da se u petak pridruže protestima koji širom Srbije traju već neko vreme. Do sada se šetnjama građana koji su protiv aktuelne političke vlasti, bar ne javno, nisu pridruživali oni koji se bore za neki sportski cilj.

- Poziv na protest. U petak u 18 časova idemo na proteste. Svi vi kojima je Voša u srcu, a sa mukom gledate upropaštavanje kluba od strane uprave, sačinjene od kadrova Vučevića i Bajatovića, da bi ispao u Prvu ligu a oni izmestili stadion. Stadion i Spens nisu za rušenje. Uprava napolje - piše u pozivu navijača.

Navijači se plaše da se smišljeno igra loša sezona i da bi u doigravanju za opstanak u Superligi Vojvodina mogal da izvuče deblji kraj i ispadne iz elite. Ukoliko se to dogodi, smatraju navijači, stadion će biti izmešten sa svog sadašnjeg mesta. A onih koji to ne žele da dozvole još uvek ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading