POBEDE FAVORITA: Po tri gola na tri meča: Napoli očerupao krila Salcburga, Valensija slavila protiv Krasnodara - Čelsi ubedljiv protiv Dinama

Autor:

Sport

07.03.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmicama Lige Evrope, koje su startovale od 21 sat, nije bilo iznenađenja, već su Čelsi, Valensija i Napoli uspešno započeli osminu finala drugog najelitnijeg takmičenja na "starom kontinentu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Napoli

Favoriti su igrali kao domaćini, a zanimljivo je da je na sva tri meča postignuto po tri gola.

Krenimo iz Londona ka jugu...Čelsi je savladao Dinamo iz Kijeva 3:0. Pedro je načeo mrežu gostiju u 17. minutu, a Španac se do kraja prvog poluvremena propisno ispromašivao. U drugih 45 minuta, još dva gola ekipe Mauricia Sarija.

Najpre je Vilijan bio precizan iz slobodnjaka, da bi Hadson Odoi bio strelac dvanaest minuta po ulasku na teren, u 90. minutu meča.

U Španiji, Valensija je slavila protiv Krasnodara 2:1. Golove za "slepe miševe" postigao je Rodrigo u prvom poluvremenu, da bi jedini gol za goste, ali i nadu za prolaz dalje ostavio Klaeson.

Napoli je na domaćem terenu bio ubedljiv protiv Salcburga 3:0. Milik i Ruiz su strelci u prvom poluvremenu za domaćine da bi Onguen autogolom postavlja konačan rezultat.

Revanš mečevi igraju se 14. marta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading